Set Dildo Anal Crystal Clear

5,400 LEK

Çdo prizë/dildo transparente ka një pamje të veçantë të penisit me një sy të ndjeshëm. Ato janë gjithashtu fleksibël dhe të përkulshëm për futje të lehtë dhe përshtatje optimale me trupin dhe lëvizjet.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 50023380000 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Set me 3 pjesë: 1x, prizë prapa dhe 2 x dildo anale
Përmasa dhe tekstura të ndryshme
Secili me një filxhan thithës të fortë
Të gjitha fleksibël dhe të përkulshëm
Treshe lodrash për kënaqësi dhe stërvitje anale!
Set 3-pjesësh për stërvitje anale nga Crystal Clear 1 x prizë të lëmuar, të ngushtuar prapanicë dhe 2 dildo anale me teksturë me glasë të theksuar. Madhësi të ndryshme:

Plugu Gjatësia totale 10,8 cm, gjatësia e futjes 9,3 cm, Ø max. 4 cm, pesha 99 g.
Dildo i vogël Gjatësia totale 11,4 cm, gjatësia e futjes 9,9 cm, Ø max. 3.4 cm, pesha 92 g.
Dildo i madh Gjatësia totale 19.1 cm, gjatësia e futjes 18 cm, Ø max. 4.4 cm, pesha 219 g.

Çdo prizë/dildo transparente ka një pamje të veçantë të penisit me një sy të ndjeshëm. Ato janë gjithashtu fleksibël dhe të përkulshëm për futje të lehtë dhe përshtatje optimale me trupin dhe lëvizjet. E gjitha me një bazë të gjerë filxhani thithës që siguron trajtim të sigurt anal pa rrëshqitje brenda. Baza e filxhanit të thithjes ngjitet gjithashtu fort në të gjitha sipërfaqet e lëmuara dhe lejon përdorimin pa duar.

Set Dildo Anal Crystal Clear

5,400 LEK

Out of stock