Zara Lucky Love

1,300 LEK

A jeni gati për një lojë seksi me partnerin tuaj? Atëherë zaret e Lucky Love janë perfekte për ju! Zaret janë të pajisura me vende emocionuese, pjesë të trupit dhe veprime. Zaret Lucky vijnë me afishe të veçanta që mund t’i vendosni vetë në zare. Në këtë mënyrë ju dhe partneri juaj mund të vendosni vetë se cilat lokacione, pjesë të trupit, etj doni të bëheni pjesë e lojës tuaj. Zaret kanë një paketim të bukur, gjë që i bën ata një dhuratë të shkëlqyeshme për partnerin tuaj.
Availability: Vjen së shpejti SKU: BI0067 Kategori:

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

A jeni gati për një lojë seksi me partnerin tuaj? Atëherë zaret e Lucky Love janë perfekte për ju! Zaret janë të pajisura me vende emocionuese, pjesë të trupit dhe veprime. Zaret Lucky vijnë me afishe të veçanta që mund t’i vendosni vetë në zare. Në këtë mënyrë ju dhe partneri juaj mund të vendosni vetë se cilat lokacione, pjesë të trupit, etj doni të bëheni pjesë e lojës tuaj. Zaret kanë një paketim të bukur, gjë që i bën ata një dhuratë të shkëlqyeshme për partnerin tuaj.

Zara Lucky Love

1,300 LEK

Out of stock