Zara Any Couple Sex

1,300 LEK

Loja Sex Dice që funksionon për çdo çift. Veshja e purpurt ju udhëzon se çfarë të bëni, dhe bishti rozë përcakton se sa kohë duhet ta zbatoni atë. Roli vendos se kush e merr çdo pozicion dhe nëse do të përfshijë apo jo një lodër.

Availability: Në gjëndje SKU: 160613 Kategori:

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Loja Sex Dice që funksionon për çdo çift. Veshja e purpurt ju udhëzon se çfarë të bëni, dhe bishti rozë përcakton se sa kohë duhet ta zbatoni atë. Roli vendos se kush e merr çdo pozicion dhe nëse do të përfshijë apo jo një lodër.

Zara Any Couple Sex

1,300 LEK

In stock