Kostum sherbyese

4,000 LEK

Body i bërë nga puseta me dantella dekorative. Me rripa të rregullueshëm dhe rripa pezullues të rregullueshëm dhe të lëvizshëm. Pa kafe. Përfshin një jakë me një hark dhe një fiksim fiksoje, dhe përparëse që lidhet. E zezë / e bardhë. 90% poliamide, 10% material elastik. Jakë dhe përparëse 95% poliestër, 5% material elastik.

SKU: 24705351021c Kategori: ,
Spastroje

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Body i bërë nga puseta me dantella dekorative. Me rripa të rregullueshëm dhe rripa pezullues të rregullueshëm dhe të lëvizshëm. Pa kafe. Përfshin një jakë me një hark dhe një fiksim fiksoje, dhe përparëse që lidhet. E zezë / e bardhë. 90% poliamide, 10% material elastik. Jakë dhe përparëse 95% poliestër, 5% material elastik.

Informacion shtesë

Masa

S, M

Kostum sherbyese

4,000 LEK

In stock