Hapese shishe Willy+Hand

500 LEK

E përkryer për party! Detaje të shkëlqyera dhe të ngjyrosura me kujdes! Me një magnet praktik në anën e pasme për ngjitje në të gjitha sipërfaqet metalike (p.sh. frigorifer).
Availability: Vjen së shpejti SKU: 07011570000 Kategori:

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

E përkryer për party! Detaje të shkëlqyera dhe të ngjyrosura me kujdes! Me një magnet praktik në anën e pasme për ngjitje në të gjitha sipërfaqet metalike (p.sh. frigorifer).

Hapese shishe Willy+Hand

500 LEK

Out of stock