Vibrator The Mini Swan Wand

05884900000

9,260 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Swan

Përsosmëri që përshtatet në çantën tuaj! Ky vibrator pink,  i lakuar  është i mahnitshëm, sepse ka dy skaje (një fund është më i trashë se tjetri) që ofrojnë shumë kënaqësi vibruese. Fundi i trashë mund të ofrojë masashe të mrekullueshme dhe fundi i hollë, nxitje në pikën G. Ekzistojnë 7 mënyra të shtypjes së butonit. Mund të fiket për transport të sigurt dhe pa probleme. I papërshkueshëm nga uji. Përfshin edhe një qese për paketim elegant. E karikueshme me fish USB të përfshirë. Gjatësia e plotë 12.1 cm, Ø 2.4-3.2 cm. Materiali: silikon. Koha e karikimit 2 orë, jetëgjatësia 2 orë.

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Përsosmëri që përshtatet në çantën tuaj! Ky vibrator pink,  i lakuar  është i mahnitshëm, sepse ka dy skaje (një fund është më i trashë se tjetri) që ofrojnë shumë kënaqësi vibruese. Fundi i trashë mund të ofrojë masashe të mrekullueshme dhe fundi i hollë, nxitje në pikën G. Ekzistojnë 7 mënyra të shtypjes së butonit. Mund të fiket për transport të sigurt dhe pa probleme. I papërshkueshëm nga uji. Përfshin edhe një qese për paketim elegant. E karikueshme me fish USB të përfshirë. Gjatësia e plotë 12.1 cm, Ø 2.4-3.2 cm. Materiali: silikon. Koha e karikimit 2 orë, jetëgjatësia 2 orë.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!