Vibrator King Cock Realistic 26 cm

5409-21

8,060 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

King Cock

Ju nuk do të mërziteni më kurrë me këtë vibrator nga koleksioni King Cock! Vibratori ka një pamje sexy me boshtin e tij të rrumbullakët dhe me vena. Në sajë të bazës së fortë thisthëse, mund të vendosni vibrator në çdo sipërfaqe të sheshtë dhe të lëmuar për kënaqësi të shtuar. Gryka e thithjes gjithashtu e bën vibratorin të përshtatshme për përdorim me një shirit rripi. Lodra ka nivele vibrimi të ndryshme të cilat mund të përshtaten fare lehtë.

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Ju nuk do të mërziteni më kurrë me këtë vibrator nga koleksioni King Cock! Vibratori ka një pamje sexy me boshtin e tij të rrumbullakët dhe me vena. Në sajë të bazës së fortë thisthëse, mund të vendosni vibrator në çdo sipërfaqe të sheshtë dhe të lëmuar për kënaqësi të shtuar. Gryka e thithjes gjithashtu e bën vibratorin të përshtatshme për përdorim me një shirit rripi. Lodra ka nivele vibrimi të ndryshme të cilat mund të përshtaten fare lehtë.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!