Vibrator King Cock Realistic XL 30 cm

5525-21

5,430 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

King Cock

Po kërkoni për një vibrator realistik? Atëhere kjo lodër është zgjedhja e përkryer për ju! Ky vibrator i koleksionit King Cock ka një bosht të trashë dhe të dendur me me vena, gjithashtu një system të forte thithës. Vibratori përbëhet nga material i fortë, por fleksibël për një eksperiencë sa më reale. Nivelet e shpejtësisë komandohen lehtë. Përdorni vibrator në kombinim me lubrifikant me bazë ujore për një përdorim të rehatshëm.

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Po kërkoni për një vibrator realistik? Atëhere kjo lodër është zgjedhja e përkryer për ju! Ky vibrator i koleksionit King Cock ka një bosht të trashë dhe të dendur me me vena, gjithashtu një system të forte thithës. Vibratori përbëhet nga material i fortë, por fleksibël për një eksperiencë sa më reale. Nivelet e shpejtësisë komandohen lehtë. Përdorni vibrator në kombinim me lubrifikant me bazë ujore për një përdorim të rehatshëm.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!