Vibrator MyMagicWand

MMW001TUR

14,980 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Masazhatori MyMagicWand, nje vibratori i fuqishem me nje dizajn elegant. Ky vibrator luksi eshte i pajisut me nje motor teper te fuqishem me 6 nivele vibrimi. Nivelet mund te kontrollohen lehte me shtypjen e nje butoni. Vibratori eshte i rrumbullaket per tu mbajtur lehte gjate perdorimit duke ju lejuar ta perdorni me nje dore. Vibratori ka nje kabull te gjate, keshtu qe nuk keni me merakoseni nese ska karimin ose nese baterite jan harshuar, thjesht vendoseni ne prize dhe eshte gati per perdorim. Mund ta perdorni per sa kohe te deshironi pasi nuk eshte nevoja e karikimit. Ne koken e vibraotir, eshte nje menge silikoni e cile ndjehet e rehatshme ne lekure. Mund te perdorni lubrifikant me baze uji me nje ndjesi rreshkitese. Pastrimi i vibratorit eshte i lehte. Thjesht hiqeni mengen nga vibratori dhe pastroheni me uje.

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Masazhatori MyMagicWand, nje vibratori i fuqishem me nje dizajn elegant. Ky vibrator luksi eshte i pajisut me nje motor teper te fuqishem me 6 nivele vibrimi. Nivelet mund te kontrollohen lehte me shtypjen e nje butoni. Vibratori eshte i rrumbullaket per tu mbajtur lehte gjate perdorimit duke ju lejuar ta perdorni me nje dore. Vibratori ka nje kabull te gjate, keshtu qe nuk keni me merakoseni nese ska karimin ose nese baterite jan harshuar, thjesht vendoseni ne prize dhe eshte gati per perdorim. Mund ta perdorni per sa kohe te deshironi pasi nuk eshte nevoja e karikimit. Ne koken e vibraotir, eshte nje menge silikoni e cile ndjehet e rehatshme ne lekure. Mund te perdorni lubrifikant me baze uji me nje ndjesi rreshkitese. Pastrimi i vibratorit eshte i lehte. Thjesht hiqeni mengen nga vibratori dhe pastroheni me uje.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!