Vibrator Icebreaker

05586640000

8,270 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

You2Toys

Vibrator i sofistikuar me rrotullime majtas-djathtas dhe me stimulator klitori. Rruazat e tij stimulojnë cdo nerv të kënaqësisë, pavarësisht se ku janë fshehur ato. Bërë nga material i mrekullueshëm si xhelatinë dhe i rrëshqitshmëm. Shpjetësi të shumta vibrimi dhe të kontrollueshme në mënyrë të pavarur nga njëra tjetra. 
Ju lutemi porosisni bateritë veçmas: 4 x AA.

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Vibrator i sofistikuar me rrotullime majtas-djathtas dhe me stimulator klitori. Rruazat e tij stimulojnë cdo nerv të kënaqësisë, pavarësisht se ku janë fshehur ato. Bërë nga material i mrekullueshëm si xhelatinë dhe i rrëshqitshmëm. Shpjetësi të shumta vibrimi dhe të kontrollueshme në mënyrë të pavarur nga njëra tjetra.
Ju lutemi porosisni bateritë veçmas: 4 x AA.

Size: 19 cm, Ø 4 cm.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!