Vibrator Lay-On Vibrator

05883930000

4,670 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vibrator lejla, me 2 krahe stimulues ne nje dizajn ne forme lepuri. 10 menyra vibrimi, te kontrollueshme nga 2 butona.
I karikueshem me kabull USB te perfshire. 100% rezistent ndaj ujit.
Gjatesia totale: 9.5cm, diam. 4.7 cm, zgjatimet stimuluese 5cm te gjata dhe diam. 1.8cm. Materiali: silikon, ABS. Koha e karikimit: 150 minuta. Kohezgjatja e baterise: 30 minuta ne shpejtesine me te larte, 2 ore ne shpejtesine me te ulet.

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Vibrator lejla, me 2 krahe stimulues ne nje dizajn ne forme lepuri. 10 menyra vibrimi, te kontrollueshme nga 2 butona.
I karikueshem me kabull USB te perfshire. 100% rezistent ndaj ujit.
Gjatesia totale: 9.5cm, diam. 4.7 cm, zgjatimet stimuluese 5cm te gjata dhe diam. 1.8cm. Materiali: silikon, ABS. Koha e karikimit: 150 minuta. Kohezgjatja e baterise: 30 minuta ne shpejtesine me te larte, 2 ore ne shpejtesine me te ulet.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!