Stol KING COCK VIBRATING INFLATABLE HOT SEAT

00802228

12,300 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Stol King Cock me vibrime prej materiali plastic te bute per ndeji sa me reale. Mund te zgjidhni ndermjet 2 dildove te perfshire, njeri me diam. 4.1 cm dhe gjatesi 15.4cm dhe tjetri me diam 4.6cm dhe gjatesi 20.3cm.

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Stol King Cock me vibrime prej materiali plastic te bute per ndeji sa me reale. Mund te zgjidhni ndermjet 2 dildove te perfshire, njeri me diam. 4.1 cm dhe gjatesi 15.4cm dhe tjetri me diam 4.6cm dhe gjatesi 20.3cm.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!