Vibrator Anal Shove up Butt

05881640000

5,400 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Plug anal ne forme penisi me testikuj dhe baze me ngjitje me vakum. Me siperfaqe te bute. Trupi eshte pak me i gjere poshte kokes dhe me pas fillon ngushten deri tek testikujt. Me 10 shpejtesi vibrimi te ndryshme te kontrollueshme nga nje pult i kuq me kabull. Gjatesia totale 18.5 cm, gjatesia e penetrueshme 13 cm, diam. 2.4 - 4.2 cm, gjateisa e kabullit 67 cm.. Ju lutem porosisni baterite vecmas: 2 x AAA/Micro.

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Plug anal ne forme penisi me testikuj dhe baze me ngjitje me vakum. Me siperfaqe te bute. Trupi eshte pak me i gjere poshte kokes dhe me pas fillon ngushten deri tek testikujt. Me 10 shpejtesi vibrimi te ndryshme te kontrollueshme nga nje pult i kuq me kabull. Gjatesia totale 18.5 cm, gjatesia e penetrueshme 13 cm, diam. 2.4 - 4.2 cm, gjateisa e kabullit 67 cm.. Ju lutem porosisni baterite vecmas: 2 x AAA/Micro.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!