Vibrator The Hammer

05762710000

9,900 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vibrator me koke te theksuar, ngacmues klitori ne form lepuri dhe butonat per kotrollin e intensitetit te vibrimeve. Gjatesia totale 30.5 cm Gjatesia e penetrueshme: 15 cm. Diametri: 4 - 4.5 cm. Materiali: silikon. (Ju lutemi porosisni baterite vecmas: 4 x AA/mignon).

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Vibrator me koke te theksuar, ngacmues klitori ne form lepuri dhe butonat per kotrollin e intensitetit te vibrimeve. Gjatesia totale 30.5 cm Gjatesia e penetrueshme: 15 cm. Diametri: 4 - 4.5 cm. Materiali: silikon. (Ju lutemi porosisni baterite vecmas: 4 x AA/mignon).

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!