Vibrator true-to-life Dick silicone

05890120000

7,330 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vibrator ngjyre natyrale ne forme penisi real. Me koke te madhe, damare te theksuar dhe 10 vibrime te ndryshme. Me nje shirit dekorativ ngjyre argjendi rreth pjeses qe mbulon baterite. Gjatesia totale 23 cm, gjatesia e penetrueshme 20.5 cm, diam 3.9 - 4.7 cm. Materiali: silikon, ABS. Ju lutemi porosisni baterite vecmas: 3 x AAA.

Info shtesë

Vibrator ngjyre natyrale ne forme penisi real. Me koke te madhe, damare te theksuar dhe 10 vibrime te ndryshme. Me nje shirit dekorativ ngjyre argjendi rreth pjeses qe mbulon baterite. Gjatesia totale 23 cm, gjatesia e penetrueshme 20.5 cm, diam 3.9 - 4.7 cm. Materiali: silikon, ABS. Ju lutemi porosisni baterite vecmas: 3 x AAA.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!