Vibrator Purple Surprise

05840290000

7,300 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vibrator rrotullues, ngjyre lejla, me nje ngacmues klitori ne forme lepuri, 3 nivele shtytje dhe 7 ritme te ndryshem vibrimi te stimuluesit te klitorit, te ndryshueshme me shtypjen e nje butoni. GJatesia ttale 25 cm, diam 2.8 - 3.7 cm. Materiali: TPE, ABS. (Ju lutemi porosisni baterite vecmas: 4 x Micro/AAA).

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Vibrator rrotullues, ngjyre lejla, me nje ngacmues klitori ne forme lepuri, 3 nivele shtytje dhe 7 ritme te ndryshem vibrimi te stimuluesit te klitorit, te ndryshueshme me shtypjen e nje butoni. GJatesia ttale 25 cm, diam 2.8 - 3.7 cm. Materiali: TPE, ABS. (Ju lutemi porosisni baterite vecmas: 4 x Micro/AAA).

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!