Vibrator Erostyle Pearl Purple

05800660000

7,270 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Ky vibrator me perla vibron dhe rrotullohet me topat e masazhit dhe gjithashtu ju stimulon klitorin me pjesen ne formen e lepurit. Ngjyre lejla, me 7 nivele vibrimi dhe 3 shejtesi rrotullimi majtas dhe djathtas te konrtollueshme me buton. Gjatesia totale: 26 cm, gjatesia e penetrueshme 17 cm, diam. 3.2 cm. Materiali: TPE. (Ju lutem baterite porositini vecmas 3 x Micro/AAA). Perfshir dhe nje cante mbajtese.

Info shtesë

Ky vibrator me perla vibron dhe rrotullohet me topat e masazhit dhe gjithashtu ju stimulon klitorin me pjesen ne formen e lepurit. Ngjyre lejla, me 7 nivele vibrimi dhe 3 shejtesi rrotullimi majtas dhe djathtas te konrtollueshme me buton. Gjatesia totale: 26 cm, gjatesia e penetrueshme 17 cm, diam. 3.2 cm. Materiali: TPE. (Ju lutem baterite porositini vecmas 3 x Micro/AAA). Perfshir dhe nje cante mbajtese.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!