Vibrator Red Push

05685970000

6,800 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vibrator me damare te plote me 5 nivele shtytje te ndryshme. I kuq. Gjatesia totale 19.5 cm, diam. 3.2 - 4 cm. Vibrimet dhe shtytjet te kontrollueshme me butona te vecante. Materiali: TPE, ABS. (Ju lutem porosisni baterite vecmas: 4 x AA).

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Vibrator me damare te plote me 5 nivele shtytje te ndryshme. I kuq. Gjatesia totale 19.5 cm, diam. 3.2 - 4 cm. Vibrimet dhe shtytjet te kontrollueshme me butona te vecante. Materiali: TPE, ABS. (Ju lutem porosisni baterite vecmas: 4 x AA).

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!