Vibrator Vision Vibe

05820690000

7,000 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vibrator me rruaza rrotulluese pergjate trupit dhe ngacmues klitori ne forme lepuri. Me 7 nivele te ndryshem vibrimi dhe 4 shpejtesi rrotullimi. Kombinim ngjyrash midis pink metalike dhe transparente. Gjatesia totale: 27 cm , diam. 3 - 3.7 cm. Materiali: TPE, ABS. Ju lutem porosisni baterite vecmas: 3 x AA.

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Vibrator me rruaza rrotulluese pergjate trupit dhe ngacmues klitori ne forme lepuri. Me 7 nivele te ndryshem vibrimi dhe 4 shpejtesi rrotullimi. Kombinim ngjyrash midis pink metalike dhe transparente. Gjatesia totale: 27 cm , diam. 3 - 3.7 cm. Materiali: TPE, ABS. Ju lutem porosisni baterite vecmas: 3 x AA.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!