Vibrator Bedside Companions

05831620000

1,560 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Seven Creations

5 vibrator te ndryshem ngjyre lekure ne formen e penisit. Gjatesia e tyre eshte 19cm diam.2.9-4.9cm, 3.8-4.3cm,3.3-4.3cm, 3.3-4.6cm dhe 3.1-3.9cm. Materiali: PVC, vinyl. Ju lutemi porosisni bateri te vecanta per secilin vibrator. Cdo vibrator 2 x Mignon/A. Cmimi eshte vetem per nje vibrator.

Info shtesë

5 vibrator te ndryshem ngjyre lekure ne formen e penisit. Gjatesia e tyre eshte 19cm diam.2.9-4.9cm, 3.8-4.3cm,3.3-4.3cm, 3.3-4.6cm dhe 3.1-3.9cm. Materiali: PVC, vinyl. Ju lutemi porosisni bateri te vecanta per secilin vibrator. Cdo vibrator 2 x Mignon/A. Cmimi eshte vetem per nje vibrator.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!