Vibrator Erostyle Pearl

05799980000

5,000 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Ky vibrator me perla vibron dhe rrotullohet me topat e masazhit dhe gjithashtu ju stimulon klitorin me pjesen ne formen e lepurit. Ngjyre pink, me 7 nivele vibrimi dhe 3 shejtesi rrotullimi majtas dhe djathtas te konrtollueshme me buton. Gjatesia totale: 23 cm, gjatesia e penetrueshme 11.5 cm, diam 2.5 - 3 cm. Materiali: TPE. (Ju lutem baterite porositini vecmas 3 x Micro/AAA). Perfshir dhe nje cante mbajtese.

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Ky vibrator me perla vibron dhe rrotullohet me topat e masazhit dhe gjithashtu ju stimulon klitorin me pjesen ne formen e lepurit. Ngjyre pink, me 7 nivele vibrimi dhe 3 shejtesi rrotullimi majtas dhe djathtas te konrtollueshme me buton. Gjatesia totale: 23 cm, gjatesia e penetrueshme 11.5 cm, diam 2.5 - 3 cm. Materiali: TPE. (Ju lutem baterite porositini vecmas 3 x Micro/AAA). Perfshir dhe nje cante mbajtese.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!