Vibrator Curved Ecstasy Natural

05725780000

4,600 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

NMC

Vibrator në formë penisi, me damarë të theksuar dhe testikuj. Me një bazament me thithje me vakum mjaft të fortë. Me 3 nivele vibrimi, lehtësisht të kontrollueshme nëpërmjet një pulti komandimi.
Ju lutemi porosisni bateritë veçmas: 3 x AA.

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Vibrator në formë penisi, me damarë të theksuar dhe testikuj. Me një bazament me thithje me vakum mjaft të fortë. Me 3 nivele vibrimi, lehtësisht të kontrollueshme nëpërmjet një pulti komandimi.
Ju lutemi porosisni bateritë veçmas: 3 x AA.

Gjatësia 19 cm, Ø 2,4-6,4 cm.
Materiali: PVC / ABS.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!