Vibrator Diamond Affairs

05759680000

5,800 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

You2Toys

Vibrator dhe ngacmues klitori në formën klasike të lepurit, me perla që rrotullohen në brendësi të trupit me 8 programe të ndryshme vibrimi. Vibratori ka 36 shpejtësi dhe mënyra fantastike pulsimi. Rrotullimet dhe vibrimet kontrollohen në mënyrë të pavaruar nga njëri tjetri. Karikim shumë i thjeshtë me portë kompjuteri USB.
Ngjyra: Purple / transparente.

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Vibrator dhe ngacmues klitori në formën klasike të lepurit, me perla që rrotullohen në brendësi të trupit me 8 programe të ndryshme vibrimi. Vibratori ka 36 shpejtësi dhe mënyra fantastike pulsimi. Rrotullimet dhe vibrimet kontrollohen në mënyrë të pavaruar nga njëri tjetri. Karikim shumë i thjeshtë me portë kompjuteri USB.
Ngjyra: Purple / transparente.

Madhësia e plotë: 22 cm, Ø 2,5-3,5 cm.
Materiali: TPE, ABS, pa phthalates sipas rregullores së BE-së.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!