Masturbator Vagine XXX To-Go

05923230000

2,850 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Masturbator ngjyre naturale prej materiali te bute, fleksibel, ne forme vagine me strukture stimuluese dhe 10 nivele vibrimi. Vibruesi mund te vendoset ne masturbator dhe eshte i lidhur me pultin me kabull. Gjatesia: 10.5cm, diam 1cm fleksibel. GJatesia e bullet 5.2cm, diam 2.5cm. Ju lutem porosisni baterite vecmas: 3x AAA. Materiali: TPR, vibruesi: ABS.

Info shtesë

Masturbator ngjyre naturale prej materiali te bute, fleksibel, ne forme vagine me strukture stimuluese dhe 10 nivele vibrimi. Vibruesi mund te vendoset ne masturbator dhe eshte i lidhur me pultin me kabull. Gjatesia: 10.5cm, diam 1cm fleksibel. GJatesia e bullet 5.2cm, diam 2.5cm. Ju lutem porosisni baterite vecmas: 3x AAA. Materiali: TPR, vibruesi: ABS.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!