Masturbator Penisi

05880670000

11,680 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Masturbator me vibrimi dhe funksion ngrohes (deri ne 40°C). 6 opsione dhe 3 nivele intesniteti. Me 4 butona, on/off dhe + - . I karikueshem me fish USB. Ngjyre i zi dhe pink. Gjatesia totale 13cm, gjatesia e penetrueshme 7 cm, diam 3 cm. Materiali: silikon, ABS. Koha e karikimin 3 ore, bateria mban deri ne 1 ore.

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Masturbator me vibrimi dhe funksion ngrohes (deri ne 40°C). 6 opsione dhe 3 nivele intesniteti. Me 4 butona, on/off dhe + - . I karikueshem me fish USB. Ngjyre i zi dhe pink. Gjatesia totale 13cm, gjatesia e penetrueshme 7 cm, diam 3 cm. Materiali: silikon, ABS. Koha e karikimin 3 ore, bateria mban deri ne 1 ore.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!