Masturbator Vagine

05842070000

4,540 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Masturbator ngjyre lejla me vagine te ngushte me strukture stimuluese dhe e hapur nga te dyja anet. Minivibratori i perfshire me 5 nivele vibrimi mund te vendoset ne hapesiren specifike per vibrime ekstra. Gjatesia totale 14 cm. Materiali: TPR, ABS. Ju lutem porosisni baterite vecmas: 1 x AAA.

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Masturbator ngjyre lejla me vagine te ngushte me strukture stimuluese dhe e hapur nga te dyja anet. Minivibratori i perfshire me 5 nivele vibrimi mund te vendoset ne hapesiren specifike per vibrime ekstra. Gjatesia totale 14 cm. Materiali: TPR, ABS. Ju lutem porosisni baterite vecmas: 1 x AAA.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!