Masturbator Vulcan Shower Stroker

05329400000

4,740 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Masturbator All the Shower Stroker ka nevoj vetem per uje per te qene shume i rreshkitshem - nuk eshte e nevojshme lubrifikant. Me forme reale, dhe strulkture shume stimuluese dhe siperfaqe te bute, si lekure reale.
Menga mund te hiqet dhe eshte e hapur ne fund, dhe mund te pastrohet me uje dhe sapun.
Gjatesia totale: 15cm, diam. fleksibel. Materiali: TPR.

Info shtesë

Masturbator All the Shower Stroker ka nevoj vetem per uje per te qene shume i rreshkitshem - nuk eshte e nevojshme lubrifikant. Me forme reale, dhe strulkture shume stimuluese dhe siperfaqe te bute, si lekure reale.
Menga mund te hiqet dhe eshte e hapur ne fund, dhe mund te pastrohet me uje dhe sapun.
Gjatesia totale: 15cm, diam. fleksibel. Materiali: TPR.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!