Masturbator Permanent Kiss

05870440000

2,740 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Masturbator thithes per vaginen me forme fluture me permasa (7.5 x 4cm). Pompe qe punon me bateri me valvuv me 5 presione dhe nivele thithje. Pink. Gjatesia e kabullit 33cm. Materiali: PVC, ABS. Ju lutem porosisni baterite vecmas: 4 x AAA.

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Masturbator thithes per vaginen me forme fluture me permasa (7.5 x 4cm). Pompe qe punon me bateri me valvuv me 5 presione dhe nivele thithje. Pink. Gjatesia e kabullit 33cm. Materiali: PVC, ABS. Ju lutem porosisni baterite vecmas: 4 x AAA.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!