Masturbator Automatik Suck-O-Mat

05871760000

27,260 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Masturbator me motor inovatin SUCK-O-MAT® HANDS FREE MASTURBATION TECHNOLOGY me stimulime te intervale. Seksi oral do te jete tani me i mire dhe komplet automatik!
Implusle thithje te fuqishme te pompes, bejne qe menga e bute e silikonit te leviz lart e poshte penisit ne menyre automatike, ritmike. Unaza e integruar rrit ndjesine stimuluese. Stimulen mund te rregullohen te menyre te vecante: 5 nivele instensiteti dhe 5 nivele shpejtesie = 25 variacione.

Impulest e thithjes shkojne nga 42thithje per minute ne nivelin 1 deri ne 109 thithje per minute ne nivelin e 5-ste. Fuqia e pompes rriten gradualishte nga 16W deri ne 30W.

Aplikoni lubrifikant me baze uji me shumive dhe fusni penisin deri ne gjysmen e menges fleksibel. Me pas vendosni intensitetin dhe shpejtesine qe deshironi dhe shijoni kenaqesine!

Kutia e motorit 20cm e gjate, 13cm e gjere dhe 8cm e larte. Kabulli i elektricitetit 2m i gjate, kabulli lidhes i menges 1.5m. Menga dhe filtri mund te lahen (mbroni motorin mos te njombet nga uji).

I perfshire pershtates AC 100-240V (me sipn europiane), output 12V / 3A.

Materiali: ABS (kutia dhe butonat), silikon (tubi), TPE (menga), PP (filtri).

Video e produktit

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Masturbator me motor inovatin SUCK-O-MAT® HANDS FREE MASTURBATION TECHNOLOGY me stimulime te intervale. Seksi oral do te jete tani me i mire dhe komplet automatik!
Implusle thithje te fuqishme te pompes, bejne qe menga e bute e silikonit te leviz lart e poshte penisit ne menyre automatike, ritmike. Unaza e integruar rrit ndjesine stimuluese. Stimulen mund te rregullohen te menyre te vecante: 5 nivele instensiteti dhe 5 nivele shpejtesie = 25 variacione.

Impulest e thithjes shkojne nga 42thithje per minute ne nivelin 1 deri ne 109 thithje per minute ne nivelin e 5-ste. Fuqia e pompes rriten gradualishte nga 16W deri ne 30W.

Aplikoni lubrifikant me baze uji me shumive dhe fusni penisin deri ne gjysmen e menges fleksibel. Me pas vendosni intensitetin dhe shpejtesine qe deshironi dhe shijoni kenaqesine!

Kutia e motorit 20cm e gjate, 13cm e gjere dhe 8cm e larte. Kabulli i elektricitetit 2m i gjate, kabulli lidhes i menges 1.5m. Menga dhe filtri mund te lahen (mbroni motorin mos te njombet nga uji).

I perfshire pershtates AC 100-240V (me sipn europiane), output 12V / 3A.

Materiali: ABS (kutia dhe butonat), silikon (tubi), TPE (menga), PP (filtri).

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!