Masturbator Vagina Opening

05890550000

3,850 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Masturbator vagine ne forme reale me ngjyre natyrale dhe vibro bullet i cili mund te hiqet. I hapun ne te dyja anet dhe me strukture stimuluese ne brendesi. 10 vibrime te ndryshme. Perfshin plut kontrolli (me tel 74.5 cm i gjate). Gjatesia totale 13 cm, diametri fleksibel. Gjatesia totale e bullet 5 cm, diam. 2.5 cm. Materiali: TPR, ABS. Ju lutem porosisni baterite vecmas: 3 x AAA.

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Masturbator vagine ne forme reale me ngjyre natyrale dhe vibro bullet i cili mund te hiqet. I hapun ne te dyja anet dhe me strukture stimuluese ne brendesi. 10 vibrime te ndryshme. Perfshin plut kontrolli (me tel 74.5 cm i gjate). Gjatesia totale 13 cm, diametri fleksibel. Gjatesia totale e bullet 5 cm, diam. 2.5 cm. Materiali: TPR, ABS. Ju lutem porosisni baterite vecmas: 3 x AAA.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!