Vagine Pussy to go XXL

05685200000

6,900 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Ne nje paketim diskret, vagine me pamje reale me strukture stimuluese dhe vibrime. Kutia 27.5 cm, diam 7 - 8.5cm. Materiali ABS. Vagine e rreshkitshme prej materiali si lekure reale (TPE) afersisht 15 cm e thelle dhe mjaft e ngushte. Vagina mund te hiqet nga kutia per pastrim. Veza vibruese e cila mund te hiqet gjithashtu 5.5 cm e gjate dhe diam 2.5 cm. Materiali: ABS.

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Ne nje paketim diskret, vagine me pamje reale me strukture stimuluese dhe vibrime. Kutia 27.5 cm, diam 7 - 8.5cm. Materiali ABS. Vagine e rreshkitshme prej materiali si lekure reale (TPE) afersisht 15 cm e thelle dhe mjaft e ngushte. Vagina mund te hiqet nga kutia per pastrim. Veza vibruese e cila mund te hiqet gjithashtu 5.5 cm e gjate dhe diam 2.5 cm. Materiali: ABS.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!