Masturbator Double Masturbator

05117810000

5,240 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Mastubator ne ngjyre mishi ne kuti te zeze dhe ngjyre argjendi. Mastubratori eshte i hapur nga te dyja anet, ne nje ane eshte ne forme vagine ndersa nga ana tjeter ne forme anusi. Gjatesia totale afersisht 20 cm, diam i brendshem 4 cm. Rekomandohet perdorimi me lubrifikant. Materiali: TPR, menga ABS.

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Mastubator ne ngjyre mishi ne kuti te zeze dhe ngjyre argjendi. Mastubratori eshte i hapur nga te dyja anet, ne nje ane eshte ne forme vagine ndersa nga ana tjeter ne forme anusi. Gjatesia totale afersisht 20 cm, diam i brendshem 4 cm. Rekomandohet perdorimi me lubrifikant. Materiali: TPR, menga ABS.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!