Masturbator Sukit Draft

05053740000

5,500 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Masturbator ngjyre naturale ne kanace pijesh ngjyre te bardhe dhe floriri. Hapja eshte imitim i gojes, tuneli eshte me strikture stimuluese. Gjatesia totale dhe e penetrimit gjithashtu 20 cm Materiali: TPR, TPE. Perfshihet lubrifikant tester dhe manual perdorimi.

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Masturbator ngjyre naturale ne kanace pijesh ngjyre te bardhe dhe floriri. Hapja eshte imitim i gojes, tuneli eshte me strikture stimuluese. Gjatesia totale dhe e penetrimit gjithashtu 20 cm Materiali: TPR, TPE. Perfshihet lubrifikant tester dhe manual perdorimi.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!