Vagine POP a Pussy Dani

05152050000

3,500 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Masturbator ne forme vagine, ngjyre natyrale me strukture stimuluese. Krijuar nga nje yll i famshem erotik. E thjeshte per tu mbajtur dhe me shkrimin "Penthouse" ne ane. E hapur nga te dyja anet. 12 cm e gjate, diam. fleksibel (min. 6 cm). Materiali: TPR.

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Masturbator ne forme vagine, ngjyre natyrale me strukture stimuluese. Krijuar nga nje yll i famshem erotik. E thjeshte per tu mbajtur dhe me shkrimin "Penthouse" ne ane. E hapur nga te dyja anet. 12 cm e gjate, diam. fleksibel (min. 6 cm). Materiali: TPR.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!