Masturbator 2in1 Hummer Mouth & Vagina

05043350000

4,850 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

NMC

Double masturbator me hyrje orale & vaginale!
Me strukturë stimuluese brenda tunelit për ndjesi ekstra. Materiali ultra i butë dhe pamja e saj pothuajse reale ju lejon të mos ndjeni asnjë ndryshim midis masturbatorit dhe vaginës apo gojës së vërtetë. Mjafton të c’filetoni njërën nga kapakët dhe kënaquni. Mund ta hiqni lehtësisht nga mbajtësja për një pastrim më të mire. Forma e saj e fshehtë ju lejon privatësi dhe besim të plotë kudo që shkoni. Lubrifikant tester i përfshirë.

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Double masturbator me hyrje orale & vaginale!
Me strukturë stimuluese brenda tunelit për ndjesi ekstra. Materiali ultra i butë dhe pamja e saj pothuajse reale ju lejon të mos ndjeni asnjë ndryshim midis masturbatorit dhe vaginës apo gojës së vërtetë. Mjafton të c’filetoni njërën nga kapakët dhe kënaquni. Mund ta hiqni lehtësisht nga mbajtësja për një pastrim më të mire. Forma e saj e fshehtë ju lejon privatësi dhe besim të plotë kudo që shkoni. Lubrifikant tester i përfshirë.

Gjatësia totale: 18 cm, diametër 3 cm (fleksibël).
Materiali: TPE, PET, ABS, pa phthalates sipas rregullores së BE-së.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!