Zgjatues Penisi Mega Dick Sleeve

3,000 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

You2Toys

Kenaqeni partnerin tuaj me 2 cm me shume ne trashsi dhe 5 cm me te gjate, thjesht vendosni mengen trasnparente dhe te qendrueshme ne penis. Per me shume, ngushtesia do te ndihmoje ne ereksion per kenaqesi seksuale me te gjate. 

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Kenaqeni partnerin tuaj me 2 cm me shume ne trashsi dhe 5 cm me te gjate, thjesht vendosni mengen trasnparente dhe te qendrueshme ne penis. Per me shume, ngushtesia do te ndihmoje ne ereksion per kenaqesi seksuale me te gjate.
Material i ngjashem me silikonin, miqesor me lekuren, TPE.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!