Menge Penisi Realistixx

05341100000

3,940 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Realistixxx

Kopje reale penisi në ngjyrën e lëkurës, pa pjesën e testikujve. Zgjat penisin me 4,5 cm. Material i butë. Fleksibil dhe elastik. Me kokë dhe damarë të fryrë. Mund të shkurtohet nëse është e nevojshme. Gjatësia e plotë 16.5 cm, thellësia e penetrimit 12 cm, Ø 3 cm (shumë fleksibël), trashësi 0.8 cm. Material Silikoni.

Info shtesë

Kopje reale penisi në ngjyrën e lëkurës, pa pjesën e testikujve. Zgjat penisin me 4,5 cm. Material i butë. Fleksibil dhe elastik. Me kokë dhe damarë të fryrë. Mund të shkurtohet nëse është e nevojshme. Gjatësia e plotë 16.5 cm, thellësia e penetrimit 12 cm, Ø 3 cm (shumë fleksibël), trashësi 0.8 cm. Material Silikoni.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!