Zgjatues penisi Extension by Rebel

05866090000

2,390 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Zgjatues Penisi, e cila zgjat pensin deri ne 2 cm. Ky zgjatues ka 1 unaze e cila eshte shume fleksibel dhe është i pajisur me prerje të theksuara të venave. Eshte i pajisur me vibrim dhe ka 10 menyra te ndryshme vibrimi. Gjatesia e pergjithshme eshte 16 cm, diametri: 3cm, diametri i unazes: 3.1cm, Materiali: TPR & ABS. Baterite jane te perfshira

Info shtesë

Zgjatues Penisi, e cila zgjat pensin deri ne 2 cm. Ky zgjatues ka 1 unaze e cila eshte shume fleksibel dhe është i pajisur me prerje të theksuara të venave. Eshte i pajisur me vibrim dhe ka 10 menyra te ndryshme vibrimi. Gjatesia e pergjithshme eshte 16 cm, diametri: 3cm, diametri i unazes: 3.1cm, Materiali: TPR & ABS. Baterite jane te perfshira

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!