Menge Penisi me Zgjatim Natural

05329830000

3,470 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Menge penisi ngjyre naturale me koke dhe damare te theksuar, maje e cila eshte pak e lakuar siper dhe vrime ekstra ne fund per testikujt. Koka ne pjesen e perparme eshte solide cka do te thote qe rrit gjatesine me 5 cm. Material shume real dhe i bute. Gjatesia totale 21cm, gjatesia e penetrueshme 13.5cm, diam i jashtem 4 cm, diam i brendshem 2.7cm. Materiali: TPE.

Info shtesë

Menge penisi ngjyre naturale me koke dhe damare te theksuar, maje e cila eshte pak e lakuar siper dhe vrime ekstra ne fund per testikujt. Koka ne pjesen e perparme eshte solide cka do te thote qe rrit gjatesine me 5 cm. Material shume real dhe i bute. Gjatesia totale 21cm, gjatesia e penetrueshme 13.5cm, diam i jashtem 4 cm, diam i brendshem 2.7cm. Materiali: TPE.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!