Menge Penisi STRETCHY EXTENSION SLEEVE CRYSTAL

00800784

1,200 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Prej materiali silikoni te bute dhe strukture stimuluese. Mund ta vishni ne penis ose vendosni ne vibrator. Per perdorim me te mire rekomandohet te kombinohet me lubrifikant. Materiali: silikon. Diametri: 2.4 cm elastik. Gjatesia: 14.5 cm. Ngjyre transparente.

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Prej materiali silikoni te bute dhe strukture stimuluese. Mund ta vishni ne penis ose vendosni ne vibrator. Per perdorim me te mire rekomandohet te kombinohet me lubrifikant. Materiali: silikon. Diametri: 2.4 cm elastik. Gjatesia: 14.5 cm. Ngjyre transparente.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!