Zgjatues Penisi Perfect 1" Extension

00801714

3,800 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Zgjatues penisi me ngjyrë natyrale, që siguron një rritje të madhësisë deri në 33% për shkak të zgjerimit dhe trashjes. Me kokë të kuqe dhe me vena të dallueshme. Përfshin lubrifikant dhe pastrues.

Përafërsisht. 17.7 cm e gjatë, diam. Ø brendshëm ~ 2,7 cm.
Materiali: TPE, pa phthalate sipas Rregullores së BE.

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Zgjatues penisi me ngjyrë natyrale, që siguron një rritje të madhësisë deri në 33% për shkak të zgjerimit dhe trashjes. Me kokë të kuqe dhe me vena të dallueshme. Përfshin lubrifikant dhe pastrues.

Përafërsisht. 17.7 cm e gjatë, diam. Ø brendshëm ~ 2,7 cm.
Materiali: TPE, pa phthalate pa sipas Rregullores së BE.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!