Menge Penisi Vibro-penis sleeve

05859390000

4,300 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Menge penisi ngjyre natyrale prej materiali si lekure reale. Me maje te forte dhe shume fleksibel. Me koke roze, damare dhe 3 stimulues per klitorin. I bute ne brendesi. Vibro buller siper menges dhe poshte testikujve, te cilet dhe mund te hiqen. 22 cm i gjate, gjatesia e penetrueshme 21 cm, 0.9 trashesia, diam. i brendshem 2.7cm, diam. i jashtem 5 cm. Diametri i unazes 3 cm. Materiali: TPR. Baterite nuk jan te perfshira: 6 x LR44.

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Menge penisi ngjyre natyrale prej materiali si lekure reale. Me maje te forte dhe shume fleksibel. Me koke roze, damare dhe 3 stimulues per klitorin. I bute ne brendesi. Vibro buller siper menges dhe poshte testikujve, te cilet dhe mund te hiqen. 22 cm i gjate, gjatesia e penetrueshme 21 cm, 0.9 trashesia, diam. i brendshem 2.7cm, diam. i jashtem 5 cm. Diametri i unazes 3 cm. Materiali: TPR. Baterite nuk jan te perfshira: 6 x LR44.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!