Menge Penisi Clitoral Massage Sleeve

05105720000

1,600 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Menge penisi me strukture stimuluese, unaze per testikujt dhe stimulues per klitorin. Gjatesia e menges 6 cm, diam. 3.7 - 4.4 cm. Diam unazes se testikujve 3.5 cm. Blu. Materiali: silikon.

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Menge penisi me strukture stimuluese, unaze per testikujt dhe stimulues per klitorin. Gjatesia e menges 6 cm, diam. 3.7 - 4.4 cm. Diam unazes se testikujve 3.5 cm. Blu. Materiali: silikon.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!