Unaze Penisi Bad Kitty

05055600000

1,500 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Unaze penisi dhe testikujsh te lidhura me nje ure me strukture stimuluese. Trashesia e seciles menge 8 mm. Gjatesia totale 6 cm, diam 2.3 dhe 4.3 cm (fleskibe). Ngjyre e zeze. Materiali: TPE.

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Unaze penisi dhe testikujsh te lidhura me nje ure me strukture stimuluese. Trashesia e seciles menge 8 mm. Gjatesia totale 6 cm, diam 2.3 dhe 4.3 cm (fleskibe). Ngjyre e zeze. Materiali: TPE.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!