Zgjatues Penisi Vibrating Sleeve RC

05843710000

5,000 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Zgjatues penisi me strukture stimuluese me nje zgjatim prej 9 cm ne maje. Vendoseni vibro-bullet aferstisht 7 cm) ne menge dhe kontrolloni 7 nivelet e vibrmit dhe pultin wireless. Mund te pritet per tu pershtatur ne permase. 22.5 cm e gjate,diam i kokes 3.6cm, diam i brendshem 3 cm (shume fleksibel). Materiali: TPE, ABS. Baterite e perfshira.

Info shtesë

Zgjatues penisi me strukture stimuluese me nje zgjatim prej 9 cm ne maje. Vendoseni vibro-bullet aferstisht 7 cm) ne menge dhe kontrolloni 7 nivelet e vibrmit dhe pultin wireless. Mund te pritet per tu pershtatur ne permase. 22.5 cm e gjate,diam i kokes 3.6cm, diam i brendshem 3 cm (shume fleksibel). Materiali: TPE, ABS. Baterite e perfshira.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!