Unaze Penisi Rabbit

05835370000

2,800 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Unaze penisi lejla me vibro bullet i cili mund te hiqet dhe veshe lupurushi 3 cm te cilet stimulojne klitorin. 1 nivel vibrimi. Gjatesia totale 6.5 cm, diam. unazes. 3.5 cm (fleksibel), trasheshia e unazes 0.4 - 0.8 cm. Materiali: silikon, ABS. Ju lutemi porosisni baterite vecmas: 2 x AG13/LR44.

Info shtesë

Unaze penisi lejla me vibro bullet i cili mund te hiqet dhe veshe lupurushi 3 cm te cilet stimulojne klitorin. 1 nivel vibrimi. Gjatesia totale 6.5 cm, diam. unazes. 3.5 cm (fleksibel), trasheshia e unazes 0.4 - 0.8 cm. Materiali: silikon, ABS. Ju lutemi porosisni baterite vecmas: 2 x AG13/LR44.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!