Pussy Opener

05276370000

1,200 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Hapes vagine transparent prej materiali te forte dhe te rreshkitshem. Krahet hapen deri ne 12 cm. Me fiksus te madhesise se hapjes.

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Hapes vagine transparent prej materiali te forte dhe te rreshkitshem. Krahet hapen deri ne 12 cm. Me fiksus te madhesise se hapjes.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Product successfully added to the product comparison!