Gjoks Jolly Booby Boobs

07755250000

500 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Gjoks me lidhje i cili fryhet me thithka per humor ne party. Gjeresia dhe thellesia e gjoksit afersisht 17cm. Lidheset jane te rregullueshme ne permasa nga 102 deri ne 121 cm. Materiali: PVC.

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Gjoks me lidhje i cili fryhet me thithka per humor ne party. Gjeresia dhe thellesia e gjoksit afersisht 17cm. Lidheset jane te rregullueshme ne permasa nga 102 deri ne 121 cm. Materiali: PVC.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Product successfully added to the product comparison!