EROS SPRAY 14ml

A01101

2,100 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Eros Spray per Meshkuj

Produkti i krijuar ne Angli prej 40 vitesh eshte nje nder produktet me te shitur.

1 ne 4 meshkuj kane zgjidhur problemet e tyre nepermjet ketij kremi.

Ai jep efekt shume shpejt dhe zgjat ne kohe.

Aplikohet tek koka e penisit.

Efektet:

-Rrit eksitimin

-Zgjidh problemin e prishjes ne nje kohe shume te shkurter

-Ndihmon ne kohezgjatjen e raportit seksual

Prishja para kohe eshte nje nder problemet me te medha per meshkujt, vecanerisht meshkujt e rinj.

Eros spray aplikohet 15 minuta perpara aktit.

Mjafton te vendosni te spruconi spraitin maksimumi 6 here.

Nuk mund te perdoret me shume se 4 here ne 24 ore.

Spray Eros nuk krijon probleme ne momentin e vendosjes se prezervativit.

Eros Spay aplikohet 5 - 15 minuta perpara aktit

Efekti zakonisht fillon pas 5 ose 10 minutash, po kjo eshte ne varesi te individit.

Raportet seksuale permiresohen me perdorimin e Eros Spray.

Produkti eshte i keshillueshem te perdoret vetem ne rastet e penetrimit vaginal, pasi nese perdoret edhe gjate seksit oral mund te krijoi irritime te cilat kalojne shume shpejt pasi shpelani gojen me uje te paster. Prezervativi mund te jete nje zgjidhje ne rast se e aplikoni edhe gjate seksit oral.

Eros Spray eshte testuar ne individe te ndryshem dhe nuk shkakton probleme te tipit alergjik ose irritem te lekures.

Eros Spray permban 10 % Lidocaine, Etanol, Isopropol dhe Vaj ricini.

Produkt Farmaceutik i importuar ne Angli.

Sasi: 14 ml

Info shtesë

Eros Spray per Meshkuj

Produkti i krijuar ne Angli prej 40 vitesh eshte nje nder produktet me te shitur.

1 ne 4 meshkuj kane zgjidhur problemet e tyre nepermjet ketij kremi.

Ai jep efekt shume shpejt dhe zgjat ne kohe.

Aplikohet tek koka e penisit.

Efektet:

-Rrit eksitimin

-Zgjidh problemin e prishjes ne nje kohe shume te shkurter

-Ndihmon ne kohezgjatjen e raportit seksual

Prishja para kohe eshte nje nder problemet me te medha per meshkujt, vecanerisht meshkujt e rinj.

Eros spray aplikohet 15 minuta perpara aktit.

Mjafton te vendosni te spruconi spraitin maksimumi 6 here.

Nuk mund te perdoret me shume se 4 here ne 24 ore.

Spray Eros nuk krijon probleme ne momentin e vendosjes se prezervativit.

Eros Spay aplikohet 5 - 15 minuta perpara aktit

Efekti zakonisht fillon pas 5 ose 10 minutash, po kjo eshte ne varesi te individit.

Raportet seksuale permiresohen me perdorimin e Eros Spray.

Produkti eshte i keshillueshem te perdoret vetem ne rastet e penetrimit vaginal, pasi nese perdoret edhe gjate seksit oral mund te krijoi irritime te cilat kalojne shume shpejt pasi shpelani gojen me uje te paster. Prezervativi mund te jete nje zgjidhje ne rast se e aplikoni edhe gjate seksit oral.

Eros Spray eshte testuar ne individe te ndryshem dhe nuk shkakton probleme te tipit alergjik ose irritem te lekures.

Eros Spray permban 10 % Lidocaine, Etanol, Isopropol dhe Vaj ricini.

Produkt Farmaceutik i importuar ne Angli.

Sasi: 14 ml

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!