Kapsula per rritje te Penisit ne 22 dite

00500344

3,200 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Per stimulimin e gjenitaleve mashkullore dhe fuqise seksuale. Efektet: Ndihmon organet seksuale - Permireson aktivitetin hormonal - stimulon fuqine seksuale - stimulon organin seksual mashkullor. Keto kapsula unike permbajne nje formule te balancuar ingredientesh, te cilat jane zgjedhur specifikisht per te rritur mashkulloritetin. Rritja e qarkullimit te gjakut ne penis do te stimuloje dhe optimizoje permasat e ereksionit.

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Per stimulimin e gjenitaleve mashkullore dhe fuqise seksuale. Efektet: Ndihmon organet seksuale - Permireson aktivitetin hormonal - stimulon fuqine seksuale - stimulon organin seksual mashkullor. Keto kapsula unike permbajne nje formule te balancuar ingredientesh, te cilat jane zgjedhur specifikisht per te rritur mashkulloritetin. Rritja e qarkullimit te gjakut ne penis do te stimuloje dhe optimizoje permasat e ereksionit.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!